O nama

Naš serum je nastao iz potrebe za prirodnim, ali učinkovitim rješenjem za više problema od jednom.

Uglavnom se na tržištu prodaju formulacije s malim postotkom aktivnih sastojaka, dok je veći dio ispunjen jeftinijim sastojcima (tzv. fillerima). To dovodi do potrebe za kupnjom više proizvoda za jednu rutinu.

Kada na tržištu takav sveobuhvatni proizvod nismo uspjeli pronaći, odlučili smo stvoriti vlastiti. Dvije godine smo razvijali formulaciju kako bi naša koža dobila ono što zaslužuje - najfinija nekomedogena ulja identična onima u koži, u formulaciji s preko 95% aktivnih sastojaka. Prodire u najdublje slojeve kože i djeluje kao nutritivni smoothie za imunitet i ljepotu. 

Smilje uzgajamo sami, na Dalmatinskoj obali, osiguravajući da svaki korak, od uzgoja do proizvodnje ulja, održava najviše standarde. Farme su smještene ovdje jer je to JEDINO mjesto u svijetu gdje ova vrsta smilja uspijeva.

Ulje se proizvodi od svježih, ručno ubranih cvjetova i obrađuje unutar nekoliko sati kako bi se sačuvala njihova prirodna potentnost.

Svaki cvijet pažljivo je odabran, nekoliko dana nakon suhog vremena i što bliže podnevu koliko je moguće. Ovo vrijeme nije samo tradicija; to je ključni trenutak kada je ulje unutar cvjetova na vrhuncu svoje snage.

Za obradu cvjetova smilja, koristimo tradicionalnu tehniku destilacije.

To je 100% prirodna metoda koja koristi samo vodu. Ništa drugo. Iz 1000 kg odabranih cvjetova izvlačimo 1L čistog ulja, što daje omjer 1000:1.

Kombinacija ove metode destilacije s modernom laboratorijskom analizom čini veliku razliku - garantira potentnost i efektivnost ovog čudesnog ulja. 

Boja našeg ulja nije samo estetska; ona je dokaz da su svi sastojci korisni za kožu unutar njega u potpunosti sačuvani, tako da možete osjetiti razliku.

Naš serum za obnovu i zaštitu kožne barijere temelji se na preko 69 znanstvenih studija i radova, a iskustva naših korisnica govore sve. Naše "kraljice" su naše najbolje ambasadorice, a njihova pozitivna iskustva s našim serumom pokazuju pravu vrijednost i učinkovitost našeg proizvoda.