Informacije o dostavi

U QUEENS&GODS, oduševljeni smo što vam možemo ponuditi BESPLATNU dostavu na svaku narudžbu, čineći uživanje u našim proizvodima još lakšim.

Detalji brze dostave:

- Vrijeme obrade: Dajte nam 1-3 radna dana da pripremimo vašu narudžbu i pošaljemo je. Tijekom užurbanih perioda kao što su praznici, to može potrajati do 7 dana, ali uvijek se trudimo biti što brži.

- Vrijeme dostave:  u nastavku ćete pronaći procjene trajanja dostave za različite zemlje, tako da znate očekivati svoj paket. Vrijeme dostave varira ovisno o lokaciji. Ovo su naše procjene:

Lokacija i procjenjeno vrijeme dostave

Hrvatska: do 3 radna dana

Europska unija: 3-7 radnih dana

Sjedinjene Američke Države: 5-10 radnih dana

Maksimalno vrijeme dostave – 20 radnih dana.

*Ovo ne uključuje naše vrijeme obrade od 1-3 dana.

*Sva vremena dostave isključuju kašnjenja zbog carinjenja

Zapamtite, užurbane sezone mogu malo usporiti stvari, kako za nas tako i za poštanske službenike, a ponekad stvari poput carinjenja mogu dodati malo čekanja.

Jesu li vaši podaci točni?

Pobrinite se da nam pružite potpune i točne informacije za dostavu prilikom plaćanja. Ako nešto nije u redu, pokušat ćemo vas kontaktirati kako bismo to ispravili unutar 3 dana. Ako se ne javite, možda ćemo morati otkazati narudžbu kako bismo izbjegli bilo kakve zabune.

Napravili ste tipfeler? Samo nam pošaljite e-mail na info@queensandgods.com unutar 24 sata, i učinit ćemo sve što možemo da to ispravimo.

Ako dođe do kašnjenja

Uvijek težimo da vaša narudžba stigne na vrijeme, ali ponekad, stvari izvan naše kontrole mogu uzrokovati kašnjenja. Bilo da je to vrijeme ili problem s kurirskom službom, bit ćemo na tome i držati vas informiranima.

Izgubljeni ili nestali paketi?

Rijetko, ali ako paket nestane nakon što smo ga poslali, obavijestite nas na info@queensandgods.com. Suradnjom s vama i kurirskom službom pokušat ćemo ga pronaći. Ako se ispostavi da je izgubljen ili ukraden, vodit ćemo vas kroz sljedeće korake, iako su takve situacije izvan naše politike povrata.

Ostanite informirani

Mogli bismo povremeno prilagoditi ovu politiku dostave, stoga je dobra ideja provjeriti je prije narudžbe. Kupnjom naših proizvoda izjavljujete da se slažete s ovom politikom i bilo kakvim promjenama koje bismo mogli napraviti.

Imate pitanja ili zabrinutosti? Samo nas kontaktirajte putem e-maila na info@queensandgods.com.